Elvis  on haastanut meiät kertomaan itsestämme 5 omituisuutta ja täytyy kyllä sanoo, että tää on tosi vaikee haaste, kun meissähän ei oo koskaan ollu mitään omituista, mutta koitetaan nyt repästä jotain ;)

Tehtäväntahto : "Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi kissaa, jotkan haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani kissat tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Me ei koskaan nukuta missään kissoille tarkotetussa petissä yms. vaan aina joko sohvalla, nojatuolissa tai ihmisten sängyssä :)

2. Me ei ikinä leikitä millään leluilla...meille riittää leikkikaluiks toisemme :D

3. Me ollaan koko aikuisen elämämme aikana käyty vaan pari kertaa hiekkiksellä :o Talvipakkasillakin mennään mieluummin ulos asioille...

4. Mä (Poju) en koskaan öisin nuku iskän tyynyllä vaan aina mamin. Ja Tiikeri tekee just päinvastoin ;)

5. Meillä kummallakaan ei oo oikeestaan minkäänlaista naukumisääntä ja jos jonkinlainen ääni saadaan aikaseksi niin se tuskin on suurempi, kuin kissanpennulla ja siks me ei juuri koskaan suutamme avatakkaan ;)

Tämäkään haaste ei jatku meiän toimesta tästä eteenpäin, kun ei jakseta kattoo, kuka on jo saanu haasteen ja kuka ei :o