Meillä on nyt surkeeta, kun mami on ihan allapäin ja se on porannu vähän väliä eilen ja tänä aamuna :(
Se kyllä ihan itte hommas sen pahan mielen ittelleen muutama päivä sitten, että mitä siinä sitten poraa..
Se on sellanen juttu, että toi meidän kääppäri lähtee tänään takasin sinne mistä se meille haettiin, kun se ei oo sisäsiisti, vaikka on jo aikunen :o
Nyt mami sitten on kyllästyny peseen mattoja, kun niitä on hiukan vaikee saada kuivaks tähän vuodenaikaan..
Kääppäri on ollu meillä nyt jotain 7 viikkoo ja monta kertaa päivässä  saa siivota sen jätöksiä, eikä mami halua, että meillä on koiranpissaa matoilla yli 10 vuotta tästä eteenpäin..
Vaikka kääppäri pääsee ulos sata kertaa päivässä niin silti se tekee ennemmin asiat sisälle, kuin ulos :(
Sit mami hermostu lopullisesti, kun se oli kerran pesemässä koiranpissaa lattialta ja kääppäri tuli ja pissas uudestaan siihen samaan paikkaan mamin nenän edessä :o Siitä paikasta mami meni sit soittaan kääppärin entiseen kotiin ja ne lupas ottaa sen takasin ja se jää sinne koko loppuelämäkseen.. Kääppäri on nyt sit tullu isäks, sillä on 2 poikasta ja mami olis saanu niistä toisen kääppärin tilalle, mutta mami sano, ettei se ota ikinä enää koiraa, että sillä on 2 kissaa ja ne on sisäsiistejä.. siis niinku mä ja Tiikeri :)
Muuten toi kääppäri on ihan jees tyyppi, kun se ei sekoo mun ja Tiikerin asioihin... Mutta se mua vähän rassaa, kun se on niin kiintyny mamiin, että heti, kun se näkee, että mami istuu niin se tulee pyytään syliin ja  se onkin lähes jatkuvasti mamin sylissä ja mami lässyttää sille samalla äänellä, ku mullekki yleensä, että kai mami sit tykkää siitäkin..
Aika tyhmiä noi ihmisukot, kun ne ei tajua mitään tai sit mami on hyvä salaan asioita, kun meiän iskä ei ees oo tienny, että kääppäri tekee asiat sisälle, kun se oli hämmästyny kauheesti, kun mami kerto sille, että kääppäri menee takasin entiseen kotiinsa.. Siis eiks iskä nyt oo yhtään ihmetelly, et miks meillä ei oo mattoja lattialla vai luuleekse, että se on jotain uutta muotia :o
Mun täytyy nyt mennä lohduttaan mamia, kun se nyyhkyttää tossa, kun se oottaa ja pelkää sitä kääppärin hakupuhelua..

Ellille lupasin laittaa pari kuvaa Pikkiksestä..
Pikkis viimeisenä kesänään :(
289760.jpg

289761.jpg