Siis parannusta mykkäkouluun ei oo edelliskerrasta tapahtunu suuntaan eikä toiseen :)
Ei varmaan muitten mamit ota tollasta tipuasiaa niin rankasti, kuin mun mami,,
Viime sunnuntaina, kun lumi oli sulanu pois ja mami oli siitä niin ilonen, että se  meni haravoimaan ja se otti ton kääppärin mukaan juokseen sinne ulos niin me mentiin sit Tiikerin kans kattoon, että se kääppäri pysyy pihassa eikä lähe mihkään karkuteille..
Siis me ihan totta luultiin, että mami olis siitä mielissään, kun me vahdittiin sitä piskiä, mutta mitä vielä :(   Mamihan tietty luuli, et me tultiin houkutteleen sitä kääppäriä pois pihasta, kun me ei jääty ihan siihen haravan viereen kyylään sen koiran touhuja, niin siitäkin mamille tuli taas sanomista ja etenkin mulle, kai sillä oli jääny viä  jotain hampaankoloon siitä yhestä jutusta mistä se nyt on möksänny jo kohta viikon..
No me  ei sit kai mamin mielestä vahdittu sitä kääppäriä tarpeeks hyvin, kun me unohdettiin se kokonaan ja alettiin kiipeileen vaan puissa ja ajettiin toisiamme takaa ja sit painittiin..
Ja sit yhtäkkiä mami rääkäsee kauheella äänellä, että "missä Max on" ja lähtee juokseen ja huutelee sitä koiraa sit samalla.. no eihän se piski uskalla mihkään kauas lähtee, kun se on semmonen mammanpoika, että sen pitäs aina olla mamin sylissä niin sehän olikin istumassa jo oven takana odottamassa sisälle pääsyä..
 Ei muuten uskois kuinka lujaa se kääppäri pääsee juokseen, melkein hävittiin sille, kun otettiin pienet kisat siinä ja se oli jopa mamistakin hauskaa, koska se nauro meille :)
Ja iltasin oon edelleen menny mamin sänkyyn siihen keskelle tyynyä maate ja kehränny, vaikka ei siitä mitään hyötyä sen leppymisen suhteen oo ollu jos ei haittaakaan...Eikä mami oo ottanu käyttöönsä toista tyynyä vaan se tykkää ilmeisesti nukkua ilman mitään tyynyä :)
Meen taas kohta valmiiks sinne tyynylle, kun mami tulee lukeen.. :)