No niinhän siinä sitten kävi, että mami ei avannu konetta eilen ollenkaan eikä me sitten päästy kirjottelemaan tänne sanaakaan..
Mutta nyt on hyvä tilaisuus kirjotella, kun mami on puhelimessa järkkäämässä meille muka yllätystä..  Se vaan, että mamin yllätykset ei aina oo meille kovinkaan mukavia.. Se sano, että me saadaan tietää se yllätys vasta sunnuntaina iltapäivävällä, mua alkaa jo pelottaa, että mitä se on taas keksiny..
Nimittäin eilen noi meiän ihmiset oli jossain ostoksilla ja sit, ku ne tuli kotiin niin niillä oli pari sairaan isoo kamaa autossa.  No tietty me luultiin, että ne on ostanu meille jotain hauskaa ja  kehittävää, mutta kissan viikset ei hyvältä näyttäny sillä  ekassa paketissa oli rollaattori sillä nimellä mami  siitä puhu ja luulin, että mun tarvii alkaa sillä jotain niinku kuntoileen tai jotain. 
No selvishän sekin asia sitten lopulta, ettei se ollu meille kummallekkaan vaan se oli noitten ihmisten mummulle.
Sitten ootettiin jännittyneenä, että mitähän siellä toisessa paketissa on ja varmana se ainakin on meille ja pyörittiin siinä mamin ja iskän  jaloissa, kun ne ähisi sen paketin kanssa.  Arvaatkaas mitä, ne ei ees tuonu sitä pakettia eteistä pitemmälle vaan ne lähti viemään sitä tonne yläkertaan ja 
Tiikeri lähti kyylään niitten perään, että viedäänkö se paketti noille 
jyrsijöille niinku et se oli joku uus terraario tai silleen. Siitä muuten tulikin mieleeni, että yks noista meillä asuvista herkkupaloista on vähän aikaa sitten kuollu nimittäin se suurin noista eli hamsteri tai joku semmonen, mutta ei me siihen oltu syypäitä, et se kuoli.
Ai niin mihinkäs mä jäinkään, ai joo se paketti ei sit ollu niille jyrsijöollekään vaan se vietiin Tiikerin puheitten mukaan tolle meidän
"lady in black" tyypille, se on semmonen teini-ikänen jos ette tienny  ja Tiikeri sano, et siä paketissa oli iso telkkari.
Epistä meinaan, et meillä on vieläkin toi tommonen minitelkkari täällä alakerrassa ja mami sanoo, että se kattelee sitä niin kauan, kun siitä pystyy ohjelmia kattoon ja sit se vasta ostaa semmosen  taulutelevision vai oliko se televisiotaulun emmää muista.  Vähän mä ihmettelen mun mamia jos se aikoo tuijottaa seinällä jotain taulua jossa on television kuva.
Joo ja sit se yks vieras kolli tuli taas tänään ja eikös mami taas heti ollu viemässä sille ruokaa ja tsiikatkaa tolla jätkällä on meitsin yks lempilautasista nenän alla siis törkeetä. Ja kattokaa ny mikä kuviokin sillä on naamassa toinen puoli naamasta on musta ja toinen valkonen.
Kuulin mamin sanovan iskälle, että tän syksyn aikana tolle kollille haetaan loukku, vaikka se olis iskän mielestä kuinka paljon hyvänsa jonkun kissa..
Siis, että toi kolli saa siis loukun ja me ei saatu mitään ei paketin pakettia..

218684.jpg