Siis jotain hyvää siitäkin sitten seuras, kun mami oli kipeenä :)
Nimittäin jos se ei kyenny muuta tekeen, kuin makaan sairaana sängyssä niin tänään se kyllä ylitti ittensä :D
Sitä alko ottaan niin pannuun toi meiän iskä, kun se ei oo antanu viedä sitä musta-valkosta kissaa mihkään löytöeläinkotiin..
Niin nyt, kun se siis oli kipee ja kotona niin se rakensi siitä kääppärin kantoboxista semmosen loukun sille kollille ja sinne laitettiin sille kissalle kalaa houkuttimeks. (sivumennen sanoen olis se kala mullekki kelvannu)
Sit mami laitto semmosen pitkän narun siihen kantoboxin oveen ja jätti sen oven auki ja sit mami meni sen narun toisen pään kanssa eteiseen kyttään raollaan olevasta ovesta, että kun se kissa menee sinne boxiin niin mami vetäsee sen boxin oven sillä narulla kiinni...
Mami kerto, että sen sydän hakkas kauheesti, kun se pelkäs, että se koko homma epäonnistuu, mutta se kolli tais olla tavallista tyhmempää sorttia, kun ei kulunu, kun pari minuuttia niin se oli menny sinne ansaan ja mami sai sit sen oven kunnolla lukittua.. Se kolli piti vähän aikaa hirveetä mökää ja se riehu siä boxissa ihan hulluna, mutta nyt se on jo rauhottunu..
Sit mami soitti löytöeläinkotiin ja sieltä tullaan tänä iltana hakeen toi rontti pois.. Ette usko, kun me ollaan Tiikerin kanssa mielissämme, kun voidaan olla ulkona taas normaalisti, eikä tarvi kytätä, että mistä se kolli taas hyökkää päälle..

Siinä se on ansassa   (sillä on melkein yhtä suuret silmät, kuin Kisulla)
253983.jpg