Mekin laitetaan tää ilmotus meidän blogiin, ku Viivi kerta käski ;)
Me toivotaan, että mahdollisimman moni tytsy huomais tän ja  ilmottautuis kisaamaan, että meillä kolleilla olis sit niinku hiukan silmänruokaa :)

fleur129.gif

Lokilikka 2008 -kilpailun yksityiskohtia aletaan pikkuhiljaa hioon.
Alustavan ilmottautumisen voit jättää jo nyt kommenttilootaan, mialummin loki-, kotisivu-, tai sähköpostiosottees kanssa (toi viimeks mainittuhan ei tuu muuta kun vaalilautakunnan näkyviin), jotta voidaan ottaa yhteyttä sit ku ilmottautuminen alkaa. Jos nyt jostain kumman syystä sen itte unohdat.

Alustavan ilmottautumisen voit jättää jo nyt tähän Lokilikat-lokin kommenttilootaan, mialummin loki-, kotisivu-, tai sähköpostiosottees kanssa (toi viimeks mainittuhan ei tuu muuta kun vaalilautakunnan näkyviin), jotta voidaan ottaa yhteyttä sit ku ilmottautuminen alkaa. Jos nyt jostain kumman syystä sen itte unohdat.

Varsinainen ilmottautuminen alkaa joulu-tammikuussa ja viimestään tammikuun pualessa välissä alkaa äänestys. Ihan ninku missikisoissa yleensäkin.
Käy siis heti lisäämässä tää Lokilikat loki suasikkeihis, ettet vaan missaa kilpailua.

Nyt sitten ne kaikki harmaat liikkeelle ja vinkkejä järjestävälle taholle. Mitä tiatoja osallistujista vois antaa/mitata ?
Vertaa Lokikolli -kilpailuun. Niin poikien, kuin tyttöjenkin vinkit huomioidaan.


Sitten vaan sana kiärtään...
steps1.gif