Mun arvonimeni
minicrest.gif My Peculiar Aristocratic Title is:
Earl Poju the Bibulous of Chalmondley Chumleyton
Get your Peculiar Aristocratic Title

Tiikerin arvonimi
minicrest.gif My Peculiar Aristocratic Title is:
His Most Serene Highness Lord Tiikeri the Infinite of Fiddlehope in the Marsh
Get your Peculiar Aristocratic Title

Mekin laitettiin noi arvonimemme tohon esille, kun kerran muillakin on..
Ei meillä oikein mitään asiaa oo, mutta tultiin nyt heti tähän koneelle, kun mami jätti sen
auki ilman valvontaa :)
Mami ei oo nyt ollu pahemmin liikenteessä, vaikka ei se sen selkä enää
niin kipee oo, kuin aikasemmin, mutta se yrittää nyt nää pyhät olla rauhallisesti.
Aamulla se kuitenkin otti tua yläkerrassa sen typerän pölkkärikoneen esiin ja imuroitti ton teini-ikäsen huoneen, kun setyyppi  ei oo kotona niin sillon siä voi siivota, kun se likka ei itte ymmärrä mitään  siivoomisesta, mami sanoo niin..
Niin ja samalla se sit pölkkäröitti iskän 'toimistonkin'  ja me kyllä arvattiin, että kohta se tulee sinne jyrsijöitten huoneeseenki
tai eihän siä ookkaan enää, ku yks otus enää jäljellä, mutta silti me ootettiin
siinä oven takana, että oltais menty sinne sit kans siivoon sitä gebr.. gerbiilin 
terraariota :)
No sit, ku mami tuli sen pölkkärikoneen kanssa siihen ovelle niin se sammutti sen koneen ja me ihan tosissaan luultiin, että nyt meille aukastaan se ovi, mutta pah, mami meni sinne yksin jonku ison muovikassin kanssa ja länttäs oven kii meiän nenän eteen :(
Sit se alko taas höpiseen ittekseen siä elukkahuoneessa ja me kuultiin ihan selvästi, kun se sano siä huoneessa, että "sitte et mee mihkään sohvan tai kaapin taakse"
Ekaks me luultiin, että  iskäkin oli siä huoneessa ja mami komensi sitä menemästä piiloon :o  No kyllä me sit jälkeenpäin saatiin tietää, että mami puhuki sille elukalle, kun se päästi sen irralleen juoksenteleen siks aikaa, kun se vaihto uudet purut sen elukan terraan..
Mami kerto jälkeenpäin, ettei se meinannu saada sitä gerbiiliä takasin sinne terraan, kun se juoksi niin lujaa ja mami ei oikein uskaltanu koskee siihen jos se, vaikka puree, kun mami ei oo tottunu käsitteleen sitä, kun se ei ees oo mamin vaan sen teini-ikäsen..
No kyllä mami sit sai sen lopulta pyydystettyä johki laatikkoon ja sit se kiikutti sen äkkiä sinne terraan... Sitä me ihmeteltiin, että miks mami ei pyytäny meitä auttaan siinä pyydystyksessä niin se kiinniottaminen olis käyny paljo nopeemmin :)
Asiasta toiseen meillä sato yöllä vettä ja nyt lähti sekin vähä lunta pois mitä oli, mutta se on vaan hyvä asia nyt näyttää taas ihan kesältä ja mamiki koko aika sanoo, että se tykkää, kun näkyy nurmikko.
MeiIle ei oo ostettu tänä vuonna ollenkaan uuden vuoden raketteja, kun mami ei tykkää niistä eikä mekään.. Iskä olis kyllä ostanu, mutta mami sano, että se voi yksistään ammuskella niitä, että mami ei ainakaa tuu niitä kattoon ja että se vetää rullaverhot niin alas, ettei iskä vaan vahingossakaan epäile, että mamia kiinnostaa kattella  semmosia..

Tossa on joululta pari kuvaa, jossa me kerjätään mamilta ruokaa (mamin jalka näkyy tossa Tiikerin vieressä)
321447.jpg

Nää 2 ylimmäistä kuvaa on se teini-ikänen ottanu ja tossa mami roikottaa meitsiä, kun pelkäsin sitä rapisevaa juttua
329350.jpg

Meitsi teini-ikäsen sylissä
321485.jpg