Voi vihvilä, että on ollut kylmää ja tuntuu vaan edelleen jatkuvan nää pakkaset :(
Meillä on ollu parina aamuna pakkasta peräti 32,2 astetta ja meitsin piti sillon  mennä aamupisulle ulos, mutta kun mami avas oven ja huomasin mikä oli homman nimi niin aattelin, ettei mulla nyt niin kauhee hätä oo etten ehtis mennä myöhemminkin ja samaa näky ajattelevan Tiikerikin ja niin me sit ollaan oltu tosi tiiviisti sisäkissoja, mitä nyt äkkiä on ulkona kävästy ja nopeesti tultu takas..
Tänään mami oli oikein reilulla päällä, kun se anto jo kolmannen kerran tällä viikolla meille oikeeta lihaa ja
tällä kertaa se anto meille semmosta lihaa, jonka iskä oli tuonu just kaupasta, kun se halus, että mami
olis keittäny siitä jotain lihapataa tai jotain, kun iskä on kai kyllästyny niihin mamin kasvissörsseleihin, 
mitä se aina vääntää ;)
No sit, kun iskä oli siitä häipyny sinne 'toimistoonsa' niin mami otti sakset ja alko leikkaan sitä lihaa palasiks ja tietysti me pyörittiin siinä ympärillä ja yritettiin olla niin, että mami olis huomannu mitä me haluttiin ja tietty se huomas...
Nimittäin sit, kun mami oli saanu leikattua  sen lihäköntsän palasiks niin se täytti niillä palasilla meiän lautaset ja laitto osan siitä pusseihin ja sit siihen jäätyvään kaappiin o_o
Mietittiin vähä, että miten mami aikoo selittää iskälle sen, kun sitä lihapataa ei sitten tullukkaan, mutta sehän  ei oo meiän huoli ;)
Kai se taas kertoo syyks, ettei sitä kiinnostanu tai ettei se jaksa, kun ne on sen vakilauseet joka asiaan o_o
Sit mami tuli häiritteen meidän  syömistä räpsimällä kuvia meistä ja välillä se nauro meidän ilmeille, siis mille ilmeille? Mehän vaan syötiin..
Ai niin me käytiin yks päivä laittamassa kuviamme tommoseen uuteen galleriaan tai mikä paikka se nyt sit onkaan, mutta mamin mielestä lähes kaikki niitten eläinten omistajat on ihan lapsia, ettei me olla sit paljoo siä pyöritty..

Täs kuvas mä pureskelen oikein nautinnollisesti yhtä lihanpalasta..
385261.jpg

Hähää.. Tuli tossa mieleeni, että miltähän iskän naama mahtaa näyttää, kun se saa tietää missä sen lihapata-aineet on :)
385247.jpg

Tiikerikin melkein makas lautasessaan, kun se pelkäs, että mä meen ryövään senkin sapuskat ..
385231.jpg

Tiikerin tyylinäyte :)
385234.jpg